מפגש קהילה: על הקשר שבין הערכת ביצועים לשימור עובדים

6 בינואר 2015 | נכתב ע"י

מוזמנים לפתוח איתנו את השנה:

מפגש הקהילה הקרוב יבחן את הקשר שבין הערכת ביצועים ושימור עובדים. כיצד המשוב הניתן משפיע על המוטיבציה של העובד ועל ביצועיו וכיצד קשור לשימור עובדים.

המפגש יתקיים ביום שני 19.01.2015 בין השעות 17:30-20:30,
בקמפוס המסלול האקדמי שד' יצחק רבין 7, ראשל"צ.

במהלך המפגש יועברו שתי הרצאות:

You can't allways get what you want… But you may get what you need

משוב הוא מקרה פרטי של סיטואציה תקשורתית, שבה מקור מעביר מעביר לנמען מידע העוסק באופן ישיר עקיף בנמען ו/או בהתנהגותו. מידע זה משפיע על המוטיבציה של הפרט להמשיכה או לשנותה. בהרצאתו יציג ד"ר רוני ולנסי את השפעת הפער בין המשוב המתקבל לזה המצופה על המוטיבציה והביצוע של העובד.

מרצה: ד"ר רוני ולנסי, מרצה בית הספר למינהל עסקים, המסלול האקדמי המכללה למינהל

הערכת עובדים ומשוב ככלי לשימור עובדים

ההרצאה תעסוק בבחינת מטרות ויישום תהליכי הערכה ומשוב בארגונים, תדון בתפקיד המנהל בהעברת משוב אפקטיבי, המייצר צמיחה והתפתחות לעובד ותסקור את יתרונותיו וחסרונותיו של תהליך דרוג עובדים בהיבט שימור עובדים.

מרצה: גב' שלי ברוידא-שטיין, מנהלת משאבי אנוש, בוגרת MBA בית הספר למינהל עסקים, המסלול האקדמי המכללה למינהל

להרשמה ופרטים כנסו לקישור.